Kjøpe - selge - bytte - gis bort - Finnmark

Denne gruppa er for kjøp og salg i innenfor Finnmarks fylkesgren...ser. Det innebærer at varer enten hentes, leveres eller sendes. Dersom kjøper av vare ønsker å få den tilsendt, avtales dette på personlig melding og IKKE i kommentarfeltet.
- Oppdatert 06.05.2015

Dersom reglene brytes vil det føre til utestengelse uten varsel. Ved mistanke om falske profiler slettes de fra gruppen!

Ved budrunder må minstebud / sum du ønsker komme tydelig fram. Det er strengt forbudt for private bedrifter og kommersielle aktører å annonsere på siden. Innlegg slettes og kan føre til utestengelse fra gruppa.

Hvis det kommer inn bud 5 minutter før budrunden er over, vil den forlenges med 5 minutter. Dette er for å hindre krangler om når budrunden er ferdig, hvem som vant den, og for å få en slutt på overbying i siste minutt.

Frekkheter, hets, mobbing og tull godtas ikke! Tulle-diskusjoner unngåes i aller høyeste grad. Vær saklig!

Dytting (skrive kommentar for å løfte innlegg) er kun tillatt til 1 gang per døgn.

Når varen din er solgt, må du slette annonsen så fort som mulig. Det er ikke tillatt å annonsere for ulovligheter (sprit, røyk, tyvegods osv).

Aldersgrense for gruppe: 13 år!

Alle innlegg og diskusjoner skal foregå på norsk.

Det er ikke tillatt å legge ut samme annonse flere ganger. Dytting anbefales hvis du ikke får solgt varen.

Hvis du skal legge ut flere bilder av samme vare, må du opprette et album for annonsen din merket med feks.: «Sko str. 36 selges».

Ved annonser merket med «savnet», er det tillatt å dytte hver 3. time.

Husk at hunder og kaniner er leveringsklare først etter 8 uker, og katter er klare etter 12 uker. Hvis det ikke kommer fram i annonsen at dyrene er leveringsklare, vil annonsen slettes.

Hvis du lurer på noe eller ønsker å klage på noe, ta gjerne kontakt med en av våre administratorer.