Shkodra Craiglist

Ky grup eshte ndertuar per shit/blerje te sendeve dhe objekteve ...personale ne zonen e Shkodres. Ju mund te kerkoni te blini ate qe miku i juaj don ta shesë. Ketu mund te publikoni çdo gje qe keni per te shitur apo kerkoni per te blere. Sherbimet e ketij grupi ofrohen kundrejt pageses. Per me shume kontakto me administratoret.