Slobozia

- Poti adauga orice anunt doresti aici (insa nu postati ca vindeti margele, bretele, papioane, ochelari de soare, sosete, teniși, blugi, tricouri. (Si asta pentru ca va repetati si nu da-ti up la postare.).
- Nu promovati viva sms, maildirect si orice altceva legat de faptul ca faceti bani din sms-uri, afaceri la cheie, smenarii dăstea ca nu le aprob.
- Nu faceti reclama corporatiilor de gen Altex, Emag, Flanco, etc ca nu se aproba.
- Nu incerca sa tot postezi zi de zi acelasi anunt. O postare pe zi este deajuns. Asta este vorba de limita bunului simt.
- Daca nu e campanie electorala, nu posta nimic politic.
- Nu incerca sa postezi mai multe anunturi despre ce vinzi, cumperi, etc, decat unul. Nu posta 'eci de mii de anunturi cu genti, cu barbati cu genti, cu vapoare cu barbati cu genti, etc. Un anunt cu o poza si un link este deajuns.
- Daca ai postat ceva si crezi ca vrei sa postezi iar, dar cu ceva modificari la anunt, cauta-ti postarea veche si sterge-o.
- Nu posta anunt care sa ne faca concurenta, citeste bannerul.
- REPET: "Va rog, nu multiplicati anunturile, scrie-ti doar "up" sau ce vreti voi in sectiunea "Comment" (Comenteaza), iar anuntul respectiv va fi iar sus.
- Oricine care nu se conformeaza, i se va sterge postarea si v-a fi scos din grup.
- Daca vrei ca anuntul tau sa aiba un impact cat mai mare, ar fi bine sa adaugi grupului Slobozia prieteni din lista ta.
- Pentru nelamuriri, sugestii, etc, ma puteti contacta: ([email protected])
(0762.848.666)
(King Julien)