Dimitrovgrad, Bulgaria

Добре дошли в най-голямата Facebook група, създадена за Димитровград
ПРАВИЛА НА ГРУПАТА:
Тези правила са респективни и са създадени за по-добра организация и сигурност в групата. Целта е те да са в помощ на всички участници и да създадат сигурно място, за изразяване на собствено мнение и впечатления, без това, да обиди и навреди на някого.
1. Постингите могат да бъдат премахвани от администратор на групата.
2. Забранено е рекламирането под каквато и да е форма в това число влиза политическата пропаганда и агитация. В случай, че желаете направете запитване към администратор на групата.
3. SPAM и флудът (приложения, игри, линкове и други) под каквато и форма са забранени. Ако сте атакуван от SPAM информирайте администратор, като приложите скрийншот, снимка, видео или др.
4. Забранено е пускането на постинги противоречащи на общоприетите норми за поведение и нарушаващи законите на Република България.
5. В групата писането на кирилица е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
Политики:
1. Потребителите могат да бъдат предупредени в случай, че пуснат пост противоречащ на правилата. В случай на системно нарушаване може да бъдат сигнализирани от модератор и наказани по преценка на администратор.
2. Наложено веднъж наказание не може да бъде вдигано от друг администратор и се премахва само от него. Споренето с и/или обиждането на Модератор или Администратор по повод предупреждение или наказание е недопустимо.
Наказания:
НАБЛЮДЕНИЕ – проследява се поведението на нарушителя за определен период от време.
ВРЕМЕНЕН БАН - забранява публикуването в групата на нарушителя за определен период от време
ПЕРМАНЕНТЕН БАН - изключва участника от групата без опция за връщане към нея.

Администратори:
Михаил Нейчев
Илия Димитров
Веселин Караджов

Модератори:
Свободна позиция