Globalna Transformacija Svesti

~Tvoj zadatak nije da stvaras zivot pun problema i vibriras strahovima, vec da naucis da ne uznemirenom ljubavlju vibriras u najtezim mogucim stresnim situacijama!~
Ti zivis u narecenom dugo ocekivanom vremenu Globalne Transformacije Svesti! Sve oko tebe se budi i poprima svoj novi usavrseni oblik!
Umesto da trosis svoju dragocenu zivotnu supstancu energije-svesti na sve ono sto si proglasio da ne volis, koristi svoj urodjeni kompas srca i usmeri paznju na unutrasnju borbu da preinacis svoja negativna ubedjenja. Jednostavno proglasi da Sve Volis i umiljato se slozi sa ne zadrzivom bujicom pozitivnih promena, sa pozitivnom vibracijom i ucenjem Novoga Doba, koje istice spontano isceljujuci svet iz sve vise ljudi oko tebe. Prepusti se, oslobodi se svih kocnica i kreni ka masovnom budjenju, dodajuci mu delic svesnog unikatnog subjektivnog potencijala, koji doprinosi globalnim promenama na nivou kolektivne svesti. Pogledaj, oko tebe sve poprima novi oblik i svoju novu ne ogranicenu definiciju. Nema limita tvojim mocima ukoliko vibriras pozitivno. Svemoc i sveznanje su ti urodjeni. Sve oko tebe plese po univerzalnom ritmu jedinstva, unutar saradnje i prosperiteta, sve se radosno okrece ka unutrasnjem plamenu ne uslovljene ljubavi, koji se siri pozarom kroz svet! OrbisErihtru(Goga Vujcin Pavlicic)