Et trobaré feina - I'll get you a job -

Aquest grup es crea per informar-ne els membres de possibles feines vacants que es coneguin a través de les amistats, familiars, etc.

És un grup per oferir informació sobre feina disponible i directa, si pot ser, sense intermediaris, sempre i quan s'utilitizi un llenguatge que no sigui ofensiu, ni sexista ni homòfob ni racista.

No és un grup per fer publicitat personal ni d'altres empreses, ni per penjar el propi CV ni per promocionar negocis piramidals o de multinivell.

Tampoc no es permetrà la publicació d'ofertes que discriminin per raó d'orientació sexual, raça, religió i/o nacionalitat.

Les persones que facin comentaris innecessaris sobre ofertes publicades o que assetgin els i les usuaris/es que les publiquen seran expulsats del grup immediatament. L'objectiu del grup és sobretot, protegir les persones que publiquen ofertes de feina.

La filosofia del grup és bàsicament l'ajuda a les persones per trobar feina. Simplement, informeu de quan tingueu constància de qualsevol vacant o oferta laboral que hàgiu trobat via amistats/familiars, pel carrer, la xarxa, premsa local, etc.

Per publicar el vostre perfil professional, CV o oferir-vos per cobrir un lloc de feina determinat, us podeu unir al grup "em trobaran feina".

A més a més, si voleu informar, preguntar o donar consells sobre experiències laborals, entrevistes, descripcions d'empreses, aspectes legals, etc. podeu unir-vos al grup "Fòrum Trobaré Feina".

Per a més informació, visiteu el nostre web: www.trobarefeina.com