Wij Weidevenners

Beheerders Eric Kooijman en Frank Reijn heten je welkom in de groep Wij Weidevenners! Dé online ontmoetingsplaats voor de grootste en jongste wijk van Purmerend. In deze groep vinden Weidevenners elkaar op allerlei gebieden.

Hieronder onze huisregels. Zie je iets wat niet aan deze huisregels voldoet, klik dan op 'rapporteren' bij het bericht of de reactie, dan krijgen de beheerders automatisch een melding.

HUISREGELS:

1. Wij Weidvenners biedt een platform voor iedereen die zich betrokken voelt bij de wijk Weidevenne in Purmerend.

2. De groep betreft een open groep wat betekent dat iedereen mee kan lezen en dat alleen leden berichten kunnen plaatsen.

3. De beheerders moeten toestemming geven als iemand lid wil worden. Het uitgangspunt is dat iedereen lid mag worden.

4. Personen kan het lidmaatschap worden geweigerd als het vermoeden bestaat dat de persoon de intentie heeft spam te plaatsen.

5. Personen kan het lidmaatschap (tijdelijk) worden geweigerd als men in het verleden lid is geweest en zich niet aan de huisregels heeft gehouden.

6. Geplaatste berichten dienen op één of andere manier een relevante link met Weidevenne of Purmerend te hebben.
Geen 'marktplaats' advertenties toegestaan.

7. Reclame is alleen toegestaan op elke eerste maandag van de maand. Reclame op andere dagen zal direct worden verwijderd. Up'jes zijn niet toegestaan. Geplaatste reclame welke verwijderd en direct nieuw geplaatst wordt, zal inclusief eigenaar verwijderd worden.

8. Bij meerdere berichten over hetzelfde onderwerp kunnen dubbele berichten door de beheerders worden verwijderd.

9. Berichten of reacties met onfatsoenlijke taal, herhaling, persoonlijke aanvallen of niet-relevante informatie kunnen door de beheerders worden verwijderd.

10. Een iedereen is verantwoordelijk voor hetgeen dat hij/zij plaatst. Plaats nooit directe persoonsgegevens (of foto's) van mensen (zonder toestemming van de politie). Ook niet als je ze verdenkt van een overtreding van de wet. De persoon in kwestie kan jou namelijk aanklagen voor smaad en/of schending van het portretrecht. De beheerder zal content dat deze regel overtreed direct na constateren verwijderen.

11. Wanneer een onderwerp door middel van een hangslot gesloten is door 1 van de beheerders, zit dit onderwerp op slot en mag daar niets meer onder geschreven worden.

12. Personen die zich niet aan bovengenoemde huisregels houden kunnen door de beheerders worden verwijderd.

De beheerders,

Eric Kooijman
Frank Reijn

Wij Weidevenners is op 4 februari 2013 opgericht door Eric Kooijman.