ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯГРУПАТА ПРИЕМА ХОРА, ГОВОРЕЩИ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, ПИШЕЩИ НА БЪЛГАРСКИ,ХОРА С БЪЛГАРСКО САМОСЪЗНАНИЕ, БЪЛГАРИ ПО ДУХ И ДОСТОЙНИ ХОРА ЖЕЛАЕЩИ ДА НОСЯТ ТИТЛАТА БЪЛГАРИН. ВСИЧКИ, КОИТО ИСКАТ ДА БЪДАТ ЧАСТ ОТ ДЪРЖАВАТА НА ДУХА "БЪЛГАРИЯ" И ВСИЧКИ, КОИТО СЕ ГОРДЕЯТ С ТОВА!

БЪЛГАРИ!


Да носиш името Българин, е титла по Дух, а не по кръв!
Българинът е силен и благороден човек и в неговата парадигма на ценности и същност е заложена изконната мисия на човешкото съществуване. Българинът разчита единствено на себе си и е готов да помага на всички, независимо от последствията. Българинът никога не се предaва на врага си, но винаги е готов да му прости, ако врагът му се покае. Българинът знае, че ще победи, защото следва пътя на съдбата и се подчинява единствено на закона на Абсолютната Справедливост. Българинът не е жесток, нито е агресивен, той не е зъл и арогантен, но когато е яростен, по-добре не се изпречвай на пътя му, защото няма сила, която да спре свещения му гняв и възмездието което носи.
Българинът осъзнава, че може да притежава всичко и да покори, всичко което реши, затова не ламти за чуждото и не се стреми към излишество. Той осъзнава, че Времето и Пространството са подвластни на неговата Воля и на силата на неговата природа и затова е щастлив в своя дом, в своя двор и няма нужда да притежава Земята, за да осмисля битието си.
Българинът е свикнал да дава, а не да взема, да гради създава и твори, а не да консумира, да проправя пъртина, а не да следва чужди посоки.
Българинът е в началото и в края. Той е достолепен и носи България завинаги в своя генетичен код и съзнание, защото тя е неговата майка и неговият завет.
Българинът е една неразгадаема мистерия и най-големите му врагове инстинктивно усещат, че Българинът всъщност е непобедим. Българинът дори да е изчезнал, по ирационален начин се възражда като птицата Феникс от пепелта на забравата.
Българинът е обречен да Бъде, за да изнесе на плещите си тежестта на обречеността на този свят и тихо и величествено следва своя ход, наблюдаван единствено от светлината на звездите и мъдростта на вселената.
Българинът е този, който ще разбере, ще вникне в тези думи и никак няма да ги опровергае, защото ще открие в тях своята дълбока съкровеност.
Създадената по божията промисъл българска държава, като стожер и люлка на цивилизованост, знание и култура е единствената на европейския континент, която е пренесла през хилядолетията и запазила своето свещено древно име – БЪЛГАРИЯ.

ЦЕЛТА НА ГРУПАТА Е:
ОПАЗВАНЕ НА ИСТИНАТА!
РАЗОБЛИЧАВАНЕ НА ЛЪЖИТЕ ЗА БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ.
ПРЕДСТАВЯНЕ НА ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ.
СЪБУЖДАНЕ НА ПАТРИОТИЧНИЯ БЪЛГАРСКИ ДУХ И ВЪЗРАЖДАНЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ДОБРОДЕТЕЛИ И МОРАЛ И ТРАДИЦИИ.
БЪЛГАРИЯ, БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ И ОПАЗВАНЕ ДОСТОЙНСТВОТО НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ СА С ПРИОРИТЕТ В ДЕЙНОСТТА НА ГРУПАТА.