Jagers/Jäger/Hunters/Chasseurs/Jæger

Jagers aller landen verenigt u! Deze groep is bedoeld om informatie, foto's en leuke dingen te delen; alles in het teken van de jacht. En misschien helpt het je om een (groter) netwerk te krijgen. Veel plezier!

Commerciële uitingen en de daarbij horende gebruiker (lid van de groep) worden zonder voorafgaande waarschuwing verwijderd. Wil je toch iets plaatsen maar je twijfelt of het wel of niet commercieel is, neem dan even contact op met één van de beheerders.

Disclaimer:
Deze besloten Facebookgroep is uitsluitend bestemd voor de leden. Verstrekking aan en gebruik door anderen van informatie en/of beeldmateriaal uit deze groep is niet toegestaan. Indien u berichten uit deze groep onterecht ontvangt, mag de inhoud niet worden gebruikt en dient u de afzender direct te informeren door het bericht te retourneren en vervolgens te vernietigen.

Deze besloten Facebookgroep wijst iedere aansprakelijkheid af voor en/of in verband met alle gevolgen en/of schade van een onjuiste en onvolledige verzending en/of ontijdig ontvangst van de berichten uit deze groep en de eventuele bijlage(n) en/of beeldmateriaal.
Voorts kunnen aan de inhoud van deze berichten en eventuele bijlage(n)/beeldmateriaal geen rechten worden ontleend.