1996

Baca details. Jangan main serbu masuk je.

Assalamualaikum w.b.t...dan salam sejahtera...pada semue yang membace...!

Semuge dengan adenye group ini silaturrahim sesama kite bertambah baik dan berjaya memupuk sifat kasih sayang sesame insan..dan dapatlah bersame-same kite berkongsi sebarang maklumat dan pendapat yang bergune.
dan di pohon pade semue RODONG yang telah resmi menjadi AHLI dalam group ini agor tidok membincangkan hei2 politik dan juge menaikkan iklan2 perniagaan di WALL utame.dan kome tidok lah zalim meyekat mate pencarian wokme yang berniage sebab kome sediakan tempat khas untok mempromot perniagaan wokme.
dan di harap pade rodong2 semua janganlah jadikan wall utama tempat menghasut dan memperdebatkan perkara2 yg boleh menimbulkan fitnah.Seterusnya,Sesiapa yg menggunakan perkataan lucah, video, gamba semua. Kami akan ambil tindakan tatatertib haha kalau masih berdegil kami akan banned dengan serta merta..
Terima kasih juge kepada semua yg memberi sokongan kepada group ini dari awal penubuhan hingga lah ke hari ini.sama2 lah kite ingat mengingati...yang baik jadi ikutan...yang buruk jadikan sempadan..semoga ALLAH S.W.T melindungi dan merahmati tujuan ikhlas kite menyatukan batch kita iaitu 1996 walau dimana sekalipun kita berada dalam malaysia ini...INSYAALLAH...

ALLAHUMMA INNAA NAS-ALUKA SALAAMATAN FIDDIIN, WA'AAFIYATAN FILJASADI, WAZIYAADATAN FIL'ILMI, WABARAKATAN FIRRIZQI WATAUBATAN QABLAL MAUTI, WARAHMATAN 'INDAL MAUTI WAMAGHFIRATAM BA'DAL MAUUT, ALLAAHUMMA HAWWIN 'ALAYNAA FII SAKARAATIL MAUTI WANNAJAATA MINANNAARI WAL'AF-WA 'IN-DAL HISAAB. RABBANAA LAA TUZIGH QULUUBANAa BA'DA IDZ HADAYTANAA WAHAB LANAA MILLADUNG-KA RAHMAH. INNAKA ANTAL WAHHAAB. RABBANAA AATINAA FIDDUN-YAA HASANAH, WA FIL AAKHIRATI HASANAH, WAQINAA 'A-DZAABANNA

"Ya Allah, sesungguhnya kami memohon kepada-Mu keselamatan didalam agama, sehat jasmani, tambah ilmu dan keberkahan rizki, dapat bertobat sebelum mati, memperoleh rahmat ketika mati dan memperoleh ampunan setelah mati. YA Allah, ringankanlah kami ketika sakaratul maut, jauh dari neraka dan memperoleh ampunan pada hari hisab. Ya Allah janganlah Engkau ubah hati kami setelah engkau memberi petunjuk kepada kami dan berilah kami rahmat dari sisi Engkau. Sesungguhnya Engkau adalah Maha Pemberi. Wahai Tuhan kami, berilah kami kebajikan di dunia dan kebajikan di akhirat dan peliharalah kami dari azab neraka"