Xbox 360 játékok csereberéje

Ez a csoport azért jött létre hogy itt egymás közt tudjatok, tudjunk cserélgetni megunt eredeti Xbox 360 illetve Xbox One játékainkat, játékaitokat és az egyéb ezzel kapcsolatos dolgokat! Üdvözlünk a csoportban! Egyéb okok miatt a csoportban korlátozások vannak életben!

A csoport szabályzata

Bárki lehet tagja a csoportnak, akinek van megunt felesleges EREDETI játék, vagy kiegészítője, amit el kíván cserélni vagy adni!

1. Az adminok a hirdetett dolgokért NEM vállalnak felelősséget!

2. HA leárazod valamidet, az albumod alá írj, hogy ez és az ennyivel olcsóbb lett!

3. Az eladni kívánt termékeid MINDIG (Eladás, CSERE) árazd (legalább irányárat adj meg)

4. TILOS káromkodni, kötekedni, más üzletébe rontó szándékkal beleszólni! Ha mégis előfordulna azonnali kitiltás a csoportból!

5. Bármi szabálysértést tapasztalsz, írj nekünk adminoknak! Segítve ezzel munkánkat! Ha úgy gondolod vedd fel ismerőseid listájára az admint hogy szorosabb kapcsolat tartást igényelj ha fontos, vagy ha problémád adódott a csoportban!

6. Az ár és egyéb információk kiírása kötelező! Harmadik figyelmeztetés után távozás a csoportból!

7. Az eladott terméket jelezd a csoport tagjainak hogy elkelt! Ugyanígy a cserét is hogy megérkezett!

8. Az adminok NEM vállalnak felelősséget mások cseréi, eladásaiért! Ha gondod adódott annyiban tudunk segíteni adminok hogy automatikusan tiltjuk a csalókat a csoportból!

9. Ha nem tudod a szabályokat, az sem ment fel a szabályzat alól!

10. TILOS olyan termékek/szolgáltatások hirdetése, amelyek forgalmazása jogszabályba ütközik. Ilyenek a flashelt, írott játékok/konzolok. Valamint az érdeklődés róluk!

11. Más csoportok hirdetése TILOS! Azonnali törléssel jár! A szabálytalan hirdetések automatikusan törlésre kerülnek! A hirdetéseket admin hagyja jóvá!

3 lehetősége van azoknak, akik szabálytalankodnak: 1. adott bejegyzés törlése, 2. felszólítás, 3. végleges kitiltás a csoportból.

Az adminok a csoport tartalmáért, és elhangzó kijelentésekért, hozzászólásokért, képekért és egyéb tartalmakért felelősséget nem vállalnak, ennek tudatában cserélj, vagy add el megunt játékaidat!

AZONNALI VÉGLEGES kitiltással jár:
1. Más csoport hirdetői, engedély nélkül
2. Trágár szavú, nem közösségbe illő emberek.
3. Pihent agyú hirdetők
4. Nem létező tárgyak hirdetése
5. Csoport szidalmazása
6. Összes szabály megszegése
7. Csalók
8. Illegális weboldalak hirdetői (pl. warez)
9. Flash, írott cuccok hirdetői
10. Nem eredeti cuccokkal foglalatos témák hirdetői