Single netværk Kolding

Velkommen til Single Netværk Kolding - SNK

Venligst bemærk at dette IKKE er en DATING side – se venligst mere specifikt i nedenstående principper !

Grundidéen er at danne et SOCIALT NETVÆRK mellem voksne singler i Kolding og omegn på tværs af interesser, aktiviteter og arrangementer.

Målet er at ALLE MEDLEMMER bidrager med aktiviteter og begivenheder, f.eks. fælles spisning, løbeklub, fester, koncerter, biograftur, rejser, en tur på legepladsen med ungerne m.m.

Her er der en unik mulighed for at mødes på en uforpligtende måde, skabe nye venskaber eller bare netværke uden at skulle til lommerne på betalingssiderne.

Vi glæder os til at møde dig!

Mange hilsner

Admin SNK

Vi har nogen simple principper, som alle bedes overholde - vi vil gerne være åben og fleksible - derfor så få regler som muligt og stort set enslydende med de andre netværk.

• I er singler, når I melder jer ind - og finder I en partner imens I er i SNK, så finder I selv ud af, hvordan I vil agere på det i forhold til dette netværk, I er dog velkommen til at blive ☺

• I må gerne date alt det i vil, DOG IKKE PÅ VORES FÆLLESVÆG, den er reserveret til debat, hverdagsreplikker, spørgsmål eller hvad det nu ellers kan have interesse. Benyt jer i stedet for af pb’er eller kom til de mange arrangementer og mød andre medlemmer IRL (læs: In Real Life) ☺
Profilbilleder der slås op på væggen, opfattes i den henseende som datingopslag,

• Tilføj gerne andre singler dog kun med deres samtykke !

•Forummet er frit på fællesvæggen, men må ikke bruges kommercielt - heller ikke til opslag eller links af andre FB grupper. Vil I slå noget op eller reklamere for en begivenhed, så opret en BEGIVENHED og læg' al information der.
Købs og salgs annoncer hører andre grupper til, respekter venligst dette, og hold væggen fri.

•En sober og respektfuld tone er en selvfølge.

•Ingen billeder offentliggøres i gruppen, uden at de personer, der er på billederne har givet tilladelse til det.