LIFEFITNESS PRIZREN

LIFEFITNESS I ESHTE NDERTUAR PER FEMRA DHE PER MASHKUJ:KATI PARE PER MESHKUJ NDERSA KATI DYTE PER FEMRA.
FITNESSI ESHTE PAISUR ME PAISJE M'MODERNE!
-MASAZH RELAKSUESE
-DUSHKABINA
-SOLARIUM
-BAR ME PIJE FRESKUESE
-ME PARKING TE MJAFTUESHEM
-AIROBIC
-PLATES&YOGA
-PROFESORI PER MASHKUJ DHE PROFSORESHA PER FEMRA.