Albtelecom Berat ne Vite

Miresevini ne Grupin e "Albtelecom Berat ne Vite"!Nje dritare Nostalgjie dhe kujtimesh per kedo qe ka qene pjese e ketij kolektivi te mbrekullueshem.

Tags: albtelecom berat ne vite