Weggeefhoek Roden, Nieuw-Roden, Leek en omg.

Welkom op de Weggeef-, Ruil- en Vraag hoek Roden, Nieuw-Roden, leek en direkte omgeving, niet meer dan 5 km. van bovenstaande dorpen.

HALLO LEDEN,

Het komt regelmatig voor dat hier mensen zich aan melden als lid , helaas worden ze geweigerd als er niet te zien in welke plaats men woont of als men meer dan in een straal van 5km buiten de dorpen Roden, nieuwe roden ,en Leek woont.

De regels van de hoek staan hieronder kort en bondig omschreven, een ieder dient zich hieraan te houden. De groep word namelijk zo groot dat het anders een grote chaos word. Daarom graag even goed de regels lezen!

WANNEER JE ADVERTENTIE VERWIJDERD IS OMDAT HIJ OUDER IS DAN 1 MAAND OF NIET AAN DE REGELS VOLDOET, MAG JE HEM OPNIEUW PLAATSEN MITS HIJ AAN DE REGELS VOLDOET!


Hier de regels van deze hoek:

- Wanneer iemand meerdere dingen wil aanbieden, DIENT ER EEN ALBUM AANGEMAAKT TE WORDEN met als titel de naam van de aanbieder en de datum. Dit i.v.m. de overzichtelijkheid van de groep. Als iemand een grote hoeveelheid spullen plaatst en dit niet in een album zet WORDEN AL DEZE PRODUCTEN ZONDER AANKONDIGING VERWIJDERD!

- Het is in deze hoek toegestaan spullen GRATIS aan te bieden, TE RUILEN of TE VRAGEN.

- JE MAG 1 X P ER WEEK JE ADVERTENTIE OMHOOG HALEN,

- Het vragen van tegoedbonnen die eerst aangeschaft moeten worden is niet toegestaan.- Laat in je bericht weten waar het aangeboden goed vandaan moet komen (geen compleet adres vermelden, dit kan in een pb), wat je ervoor wilt hebben, wat voor maat iets is e.d. Uiteindelijke afspraken graag via een pb maken!

- Wanneer je je product/dienst/oid kwijt bent graag zelf je advertentie verwijderen, i.v.m. overzichtelijkheid.

- Wanneer een post een maand in de groep staat word deze verwijderd zonder aankondiging.


- Het is niet toegestaan reclame te maken, links naar een goed doel te plaatsen, een stemactie te houden of allerlei onzin over leningen te plaatsen.

- Geen onderlinge verwijten maken, elkaar aanspreken op spelling/grammatica of goed bedoelde adviezen geven. En gewoon op een normale manier met elkaar omgaan.

- Het komt regelmatig voor dat hier mensen zich aan melden als lid , helaas worden ze geweigerd als er niet te zien in welke plaats men woont of als men meer dan in een straal van 5km buiten de dorpen Roden, nieuwe roden ,en Leek woont

WANNEER IEMAND EEN VAN BOVENSTAANDE REGELS OVERTREED, OF WIJ MEERDERE KLACHTEN OVER IEMAND KRIJGEN, WORDT DE ADVERTENTIE EN MOGELIJK OOK DE AANBIEDER VAN DE GROEP VERWIJDERD EN GEBLOKKEERD. DIT ZONDER AANKONDIGING!


Heb je vragen, opmerkingen of suggesties, stuur een bericht naar kejevisser, BarbaraLouwes en er word zo snel mogelijk gereageerd!