Klubblösa MC

Klubblösa MCK är en gruppering för dig som uppfyller något eller några av följande kriterier:

- Du är inte med i någon MC-Klubb, MC-Förening eller annan form av grupp med Hojåkare. Du kör kanske mest själv och vet inte var du skulle vara med om du skulle vara med någonstans.

- Du vill inte vara med i någon MC-Klubb/Förening. Varför ska man vara med i en MC-Klubb/Förening/Hojåkargrupp? Det är säkert bara en massa konstiga människor... ;-)

- Du är redan med i en MC-Klubb/Förening eller något lokalt Hojåkargäng men ser inget hinder i att vara med i någon mer grupp där du kan träffa andra glada hojåkare och köra tillsammans.

- Du är en helt vanlig jordbo som tycker det är kul att köra MC och gärna vill träffa likasinnade, oavsett vilken typ av hoj de kör, köra turer och kanske åka på trevliga MC-träffar då och då.

Vi gör ingen skillnad på folk och folk, politisk eller etnisk bakgrund, ålder, bostadsort, inkomst, typ av MC, civilstånd, kön eller intressen. Så länge du håller dig inom lagens ramar och är genomgående och genuint trevlig så är du mer än välkommen till Klubblösa MCK!

Vi är en nystartad grupp så än så länge finns bara en enkel hemsida uppe för test. Men det kommer mer. Vi har även regionala undergrupper där tanken är att man som medlem är med dels i huvudgruppen Klubblösa MCK samt i en eller flera regionala grupper. Målet är att de lokala och regionala grupperna av medlemmar på ett enkelt sätt ska kunna boka tid och plats för turer och MC-träffar då och då.

Det har redan genomförts mängder av turer och träffar under säsongen och fler är på gång! Alla är välkomna att utveckla Klubblösa MCK, sprida budskapet och se till att det blir spännande och attraktivt att vara med. Åker ni på några turer så berätta det gärna innan. Kanske några fler hänger på? Lägg gärna ut lite bilder under tiden/efteråt.

Det finns inget kommersiellt intresse i Klubblösa MCK och medlemskapet ska vara kostnadsfritt. Vi håller kontinuerligt lite koll på vilka former som är bäst, klubb/förning etc men så länge vi inte hanterar några pengar eller det finns några lagliga krav försöker vi undvika för mycket administrativt krångel och helt enkelt bara finnas till!

Det finns ingen stab, styrelse eller liknande i Klubblösa, bara några "admin" så bara ta för er och ta initiativ till turer och träffar. Skicka ett PM till vårt adminkonto "MC Klubblösa" om ni tvekar kring något. Vi ber er också ha tålamod att allt inte sker så snabbt och att det kan dröja lite med svar på frågor och förändringar. All hjälp är välkommen.

Det ska vara enkelt, kravlöst och roligt att vara med i Klubblösa MCK och förhoppningsvis leder medlemskapet till många nya trevliga bekantskaper och hojturer runt om i landet.

Är du intresserad av att vara med och kanske hjälpa till med något? Vi behöver allt från lokala/regionala samordnare till hemsidebyggare och grafiker. Maila på [email protected]

Varmt välkomna!!