ØYGARDEN.SOTRA,BERGEN.kjøp ,salg,gis vekk,og oppdrag.

REGLER
Dette er en plattform for brukere som ønsker å kjøpe, selge, bytte eller gi bort produkter til andre brukere i Øugarden, Sotra og Bergen. Useriøse poster, kommentarer, brudd på norsk lov eller regler vil bli slettet og brukeren vil bli permanent utestengt fra gruppen. Gruppen er en plattform og står ikke ansvarlig for kjøp og salg som gjennomføres av brukere.

DETTE ER IKKE EN PLATTFORM FOR BRUKERE SOM ØNSKER Å FREMME SIN EGEN NETTBUTIKK/SELGE SINE PRODUKTER SOM DE IMPORTERER OG SELGER MED FORTJENESTE.

§1. INNHOLD I ANNONSE
- Beskrivelse
- Pris
- Omtrentlig geografisk plassering

§2. REGLER FOR ”LØFTING” AV EGET ANNONSE
Når man legger ut en annonse vil den bli plassert på toppen av veggen. Ettersom det kommer flere annonser rykker denne lengre ned. For å få den opp på topp igjen kan man legge inn en kommentar. Dette er bare lov hver eneste 24 time. Det er ikke lov å slette annonsen for å så legge den ut på nytt. Brudd på denne regelen skaper urettferdighet for de brukerene som følger reglene.

§3. BILDEALBUM
Det er ikke tillatt å lage egne bildealbum. Bildene skal legges i den kategorien produktet hører til. Gi beskjed til en administrator hvis det er en kategori som burde vært der.

§4. LAG DIN EGEN SALGSTRÅD
Ikke bruk andre brukeres tråder på å selge egne produkter. Eks: ”Jeg har også en russisk gassmaske jeg ønsker å selge”. Lag egen annonse med eget bilde.

§5. ANNONSERS LEVETID
Annonser og bilder på vegg = 1 uke
Annonser og bilder under rett kategori på bilder = 1 mnd.

§6. DOKUMENTER
Det er ikke tillatt å lage egne dokumenter. Gi beskjed til en administrator hvis det er en kategori som burde vært der.

§7. REKLAME
Kommersielt anlagt reklame for andre nettsider, også andre FB-sider på veggen er ikke lov. Disse vil bli fjernet og brukeren utestengt. Det er under dokumenter opprettet en egen tråd der man legger ut varer/tjenester man driver med selv.

§8. LINKER TIL ANDRE SIDER
Facebook liker ikke at andre nettsider blir annonsert uten at de betaler. Eksempel: Har man en annonse på finn.no og publiserer denne linken på gruppen får finn.no flere klikk uten å ha betalt for det. Facebook har slettet en annen kjøpe, selge, bytte, gis bort gruppe pga dette.

ALLE LINKER SOM FØRER TIL ANDRE NETTSIDER BLIR SLETTET