Weggeefhoek Winterswijk, Aalten, Lichtenvoorde, Groenlo eo

Ik ben deze hoek begonnen omdat ik uit een andere groep ben gezet, om toch mijn spulletjes aan een ander te gunnen, heb ik deze Weggeefhoek opgezet, maar ik zal eerlijk zijn, ook om zelf aan leuke spulletjes te komen ;)
Het is tegenwoordig een wegwerpmaatschappij, steeds meer mensen komen tot het besef dat het zo niet langer kan, kringloopwinkels, opgezet voor de minima, worden alsmaar duurder, voor de echte minima al niet meer te betalen.
Het blijkt echt een hele leuke sport om dingen weg te geven, maar ook om te krijgen....

Hier zijn weinig regels, heb gewoon respect voor een ander, wat jij met je gewonnen dingen doet, is jouw zaak, door verkopen is uiteraard niet netjes en ik vraag jullie om dat niet te doen, maar controleerbaar is het niet.
Zet je woonplaats bij voorkeur even bij je advertentie, zodat mensen weten waar ze het op kunnen halen i.v.m. vervoer e.d.

Als je dingen hebt verloot haal dan AUB je advertentie weg.....
OH JA, alles is hier gratis, dus geen geld gaan vragen :D

Vanaf 7 Augustus is Geesje Doldersum medebeheerster, dus als je vragen en/of klachten hebt kun je ook bij haar terecht!!

Ook zijn we genoodzaakt een regel te stellen, want het overzicht is weg doordat mensen veel DTV berichtjes stellen, ik ben niet zo van de regels, maar ik zou jullie willen vragen om je DTV op de Durf te vragen voor gratis spulletjes te zetten, hier is de link:
https://www.facebook.com/groups/431650986912264/

Bedankt allemaal :D!!


Groetjes Claudia en Geesje.