Jysk Dating For Singler

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Velkommen ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Til Jysk Dating For Singler

Gruppen er tiltænkt som et Gratis Dating medie.

Under fanen, Filer finder du:

1. Gruppens mål / Krav. Hedder Velkomst Brev. SKAL læses, samt efterleves.


Regler for gruppen JYSK DATING FOR SINGLER. LÆS REGLERNE, HUSK DEM..! Man skal være over 18 år. Bo i Jylland. Du SKAL ligge et billede af dig selv ind under det album der passer til din alder, skriv alder, hvor høj du er og hvor du kommer fra i Jylland. OG HUSK: altid at slette dit foto igen inden du melder dig ud, eller bed en af Admin om at gøre det.. Oplys os lige om hvilket album det ligger i.. Tak
For at undgå en masse løse billeder, og for at gøre det overskueligt og nemmere at finde det man søger, SKAL jeres billeder lægges ind i det album der passer til din alder. Der må kun ligge et billede af jer. I kan skifte billedet lige så tit at man har lyst. Alle løse private billeder bliver slettet uden varsel, gentagne brud på denne regel vil medføre bortvisning. Det er ikke tilladt at uploade personlige billeder hvor du ikke selv er på, og der må ikke postes nøgenbilleder eller lign.
Der skal være en ordentlig tone i gruppen. Vi " Admins " er ikke online 24/7 men bestræber os på at være online så meget som muligt. Opstår der ballade eller problemer opfordres medlemmerne til at tage kontakt til en Admin. Man får kun 1 advarsel og fortsætter dette bliver man slettet. Det er absolut IKKE tilladt at blokere os administratorer og vil betyde at man bliver slettet fra gruppen, da vi skal have mulighed for at se hvad der bliver slået op i gruppen samt kunne kontakte jer. Gentagne brud på de regler som en Admin gør opmærksom på i en tråd vil medføre sletning uden yderligere varsel. Når Admin beder folk om at STOPPE en tråd, eller beder personer om at slappe af og tage det roligt, så mener vi det, og vi vil, og skal ikke stå til ansvar om hvorfor eller besvare spørgsmål i en tråd vi lige har lukket, eller har bedt en/flere om at slappe af... Dette står ikke til at ændre... Vi forbeholder os retten til at slette/blokere hvad vi skønner, er useriøse eller på anden måde ikke har indtastet sandfærdige data omkring sig selv, samt brud på reglerne.
Dette er en SINGLE DATING gruppe.. Hvis du kommer i et forhold så forventes det at du sletter dig.
Reklame: Vi ønsker ikke reklame for andre sider/grupper herinde, hvis det ikke overholdes, vil bortvisning/blokering ske. Ellers gælder det jo bare om at hygge sig herinde.. Ikke genere andre. Snakke pænt. O.S.V. Lad os huske på at også facebook har regler for grupperne.. https://www.facebook.com/communitystandards/ Vi er heldigvis alle forskellige, men der skal være plads til alle, så vis hensyn!!!!
Ved problemer eller spørgsmål er i alt tid velkommen til at skrive til os Admin.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥