Prematurstrikk og andre hjertesaker

Hei og velkommen til “Prematurstrikk og andre hjertesaker”

Utgangspunktet for denne siden var kuvøsegenserne som ble strikket til Haydom. Det skulle være en side vi kunne prate fritt om prematurstrikk til inn og utland. Men vi fikk fort teft om at det fantes mange flere saker det gikk an å strikke til enn bare til de aller minste. Siden fikk fort et nytt navn og en prosjektliste over “veldedighetsstrikkeprosjekter” ble lagt ut. Prosjektlisten ligger under filer og er fullpakket med informasjon.

“Prematurstrikk og andre hjertesaker” er ikke et prosjekt i seg selv, men det er en mellomstasjon hvor alle som driver med veldedighetstrikk kan møtes. Her kan og alle som har hjertesaker som trenger strikk formidle prosjektene sine og vise til egne informasjonsider og/eller bare ligge I prosjektlista vår.

Men ikke minst; alle kan dele bilder, informasjon, strikkerfaringer og oppskrifter for her skal det strikkes – og ja, hekles – til de hjertesakene hver enkelt av oss ønsker å støtte.


For at alle skal få det hyggelig og greit ber vi dere om å…
… melde prosjekter til prosjektlista til administrator.
… ta ansvar for prosjektene dere legger ut, dette er en mellomstasjon for prosjektene og ikke et prosjekt i seg selv.
… legge ut mest mulig bilder av ting dere lager til prosjektene. Det er også lov å legge ut bilder av ting som ikke er til et prosjekt men som du tror kan inspirere til strikke(hekle)glede og giverglede
Men husk, den som tok bildet eier det, det er derfor ikke lov til å dele bilder uten eierens tillatelse.
… legge ut mønstre, men vær så snill å merke filnavnene korrekt slik at "fillista" ikke blir kaos. Spør om hjelp hvis du er i tvil.
Men husk at hvis du legger ut et mønster bør du sjekke at du har tillatelse til det. Den som har laget mønsteret har copyright på det selv om det ikke står på selve mønsteret.
… legge ut lenker til mønstre. Dette kan du gjøre ved å legge direkte ut på veggene og/eller fylle inn i en allerede eksisterende "lenkefil". Spør om hjelp hvis du er i tvil.
… være hyggelige med hverandre. Vi er forsiktige med ironi og sarkasme og fokuserer på positive tilbakemeldinger.
… ikke sperre/blokkere administratorer, vi ser også at dere unngår å sperre/blokkere andre medlemmer av gruppa siden informasjon da lett går tapt.
… ta imot alle prosjekter som blir lagt ut på sida med positive ord.
… la vær å si noe hvis du ikke har noe godt å si!