Köp och sälj Eskilstuna/016 utan regler!

Välkomna till köp och sälj Eskilstuna/016 utan regler!

Även om detta är en köp och säljsida utan regler så gäller fortfarande Sveriges lagar. Det är inte tillåtet att låna ut pengar, sälja alkohol eller droger, mediciner, sex, vapen som knivar och softairguns mm. Ser ni sådant så tagga mig, Eva Stävegård , Izabelle Liz Corriere eller Helen Zako.

Eftersom att gruppen innefattar namnet Eskilstuna så är det just Eskilstuna gruppen handlar om. Om folk vill sälja från andra städer så ska det skickas eller levereras fraktfritt hit.

Klagomål om folk som inte kommer på avtalad tid mm undanber vi vänligen skickas till oss. Klagomål på andra medlemmar behandlar vi aldrig om det inte gäller att någon trakasserat, diskriminerat eller förolämpat någon annan då det är mot lagen. En rekommendation är att alltid att kontakta köparen/säljaren vid problem mellan varandra, även att alltid kontrollera att personen är hemma innan ni åker till avtalad plats.

Så vill vi gärna att alla visar respekt för annonsörerna dvs vi låter folk få göra sina affärer som dem vill. Har du sett en vara för ett billigare pris någon annan stans, låt då köparen avgöra om de tycker att det är en bra eller dålig affär. Vi trampar inte in i någon annans annonser och förstör för säljaren. Tycker ni att något ser konstigt ut med en annons så kontakta oss.

NYHET: Vi har nu en grupp för barnkläder, självklart är det okej att sälja barnkläder i denna grupp med, men det är nog större chans att bli av med, eller finna plagg i den nya gruppen: https://m.facebook.com/groups/268363613362382?ref=bookmark

Ha en fortsatt trevlig dag! :)