Svedige Singler fra Sydvest... Esbjerg Ribe Varde Osv.

Det allerførste du gør,når du ansøger om medlemskab i denne gruppe,er at du sender en Besked til https://www.facebook.com/svedigesingler.sydvest. Har du ikke skrevet inden 3 dage slettes din anmodning.

Med Alder,by og civilstatus. Det gør at vi hurtigere kan godkende dig ;-)
vores område :http://tinypic.com/view.php?pic=2guabd0&s=8#.U33Y0XbzFpg
Du skal være over 25 år for at blive medlem af gruppen og du SKAL være single,også selvom du er gammel medlem som gerne vil ind igen.


Velkommen i gruppen ,- her er nogle regler, som vi forventer, du overholder.Gruppen er lukket, så det er KUN gruppens medlemmer der kan se og kommentere på opslag herinde

Her ser du, hvor boliggrænsen for medlemmer er i gruppen


Afstand kan ses her:

http://tinypic.com/view.php?pic=2m7vgba&s=5#.UkhxxYbIbGBDenne gruppe er baseret på begivenheder i omegnen, vi er en singlegruppe, som primært skal fungere som en god social netværksgruppe.

Gruppen er en begivenhedsgruppe, hvor du naturligvis også er velkommen til at debattere,date og lave begivenheder.Dog er vi en upolitisk gruppe, det er derfor ikke acceptabelt, at reklamere for specifikke partier.

Alle (også hvis du finder en kæreste i gruppen) er velkommen, dog er det hovedsageligt en singlegruppe, og er du gift eller i forhold kommer du altså ikke ind.

Finder vi medlemmer i gruppen der er gift bliver man meldt ud.

Alle har lov til at arrangere begivenheder ""Fester, byture, fælles spisning, bio ture, løbetur osv" Du kan altid bede om hjælp ved en admin,når du skal have oprettet noget, idet du ikke selv kan invitere alle i gruppen, men det kan vi.

"Fremover laver vi kun begivenheder for de svedige,altså vi opretter ikke begivenheder for andre,hvor samme begivenhed oprettes i andre grupper,med mindre denne gruppe også består af kun svedige medlemmer"

Husk at der findes masser af gode lokaler derude der kan benyttes til div begivenheder,så skriv til os,om det er et af de steder vi benytter jævnligt ;-)

Du er velkommen til at lave opslag på væggen, eller forslag til debat.

Musik og billeder dog i et begrænset omfang.Stødende billeder vil blive slettet.Spam er ikke tilladt.

Med venlig hilsen Admins

Randi Christensen, Charlotte Schønemann Bach, Søren MørkeBerg, Ulla Andersen, Bo Brejnrod

SvedigeSingler Sydvest (Fælles)

Stort regelsæt findes her:https://www.facebook.com/notes/svedige-singler-fra-sydvest-esbjerg-ribe-varde-osv/regler/224527364375825