Dorpsmarkt van Dinteloord

Op deze pagina kun je je overbodige spullen aanbieden tegen betaling, maar ook hier gelden regels en lees deze aub voordat u hier spullen aanbied!!!

Geen Reclame en Financiele zooi.Deze worden direct verwijderd en ook de persoon zelf !!!

Bij twijfel bij de aanmelding, doordat er weinig gegevens zijn van degene, worden deze niet geaccepteerd dit om ongewenste spam te voorkomen.Hier graag u begrip voor.

Spelregels: * begin je oproep met aangeboden of gevraagd * omschrijf je product zo goed mogelijk of plaats een foto * het uppen van advertenties is toegestaan, maar niet elk uur. Doe dit dan 1 a 2 keer per week. Gebeurd dit te vaak, dan verwijderen we de ad. * heb je meerdere producten dan kun je beter even een album aanmaken en per foto omschrijven hoeveel het kost * geef aan hoeveel jij er voor wilt hebben of t.e.a.b. * is je product verkocht, wil je je advertentie dan aub verwijderen? Wanneer je 1 foto met tekst hebt staan, dan kun je naast je naam op een vinkje klikken en je bericht verwijderen. Heb je een album geupload, dan ga je in je album staan en kiest voor album bewerken. Dan verschijnt er links onderin de optie, album verwijderen. Daar kies je dan voor.

Zijn er problemen, dan horen we dat graag van u, ook als er onenigheid is, met een ander lid. Dan kan u ons dit vertellen via een PB. De beheerder is degene, die de uiteindelijke beslissingen maakt, omtrent alles.