Family Market Kromme Rijnstreek

Welkom bij Family Market Kromme Rijnstreek!

Family Market Kromme Rijnstreek is een groep waarbinnen je tussen families, vrienden en bekenden tweedehands spullen kunt verkopen, kopen, delen, lenen en doneren....alles wat bruikbaar kan zijn voor een ander!

Lijkt op Marktplaats...klopt! Maar nu binnen je eigen netwerk en in de Kromme Rijnstreek (Bunnik, Odijk, Vechten, Werkhoven, Cothen, Wijk bij Duurstede, Langbroek, Houten, Tull en ‘t Waal en Schalkwijk). Waarom verder zoeken als het vaak al dichtbij te vinden is! En dus ook verzendkosten besparen...

Ander voordeel; je krijgt het actief aangeboden. Is het op dat moment niets voor jou, dan misschien wel voor een bekende van jou. Die kan het dan altijd weer bij jou oppikken, wanneer niet woonachtig in Kromme Rijnstreek.

Hoe werkt Family Market Kromme Rijnstreek

1.Iedereen die lid is kan zelf items posten. Wanneer je een item* post, zorg dan altijd dat de beschrijving, prijs, plaats van afhalen en een foto worden vermeld. Alleen EEN VASTE PRIJS is mogelijk, bieden vanaf een bepaalde prijs (zoals op MP) kan niet.

*graag selectief omgaan met het aanbieden van 2e hands kleding / schoenen!! Willen graag overkill hiervan voorkomen (zoals op MP) en het overzichtelijk houden. Max 3 kleding posts per persoon.

2. Plaats slechts enkele foto's van elk item. Wanneer iemand is geïnteresseerd stuur dan via een PB meer foto’s. Handel alles ook verder af via PB en niet via de post zelf.

3.Wanneer je iets post op de Family Market Kromme Rijnstreek dan verkoop je het artikel aan de persoon die als eerste een comment heeft achtergelaten. Wanneer deze beslist toch niet tot koop over te gaan, dan ga je verder in contact met de 2e, 3e en zo verder.

4. ZELF JE BERICHT VERWIJDEREN als het is weggegeven / verkocht, of als na een tijdje niemand het blijkt te willen. Dat houdt de groep overzichtelijk en actueel. Berichten van 2 weken oud worden verwijderd.

5. Ben je geïnteresseerd in een item op Family Market Kromme Rijnstreek laat een comment (tekst “Interesse!” voldoet al) achter bij de post in plaats van persoonlijk te mailen. Zo blijven we transparant!

6. Wanneer je iets koopt en afspreekt het item toch te laten versturen, vraag vooraf om een actuele foto in plaats van tevreden te zijn met een afbeelding gekopieerd van bijv een webshop. Dit om misverstanden te voorkomen over de conditie van het artikel.

7.Heb respect voor iedereen! Verkoop geen artikelen die kapot of erg beschadigd zijn (behalve als je er eerlijk over bent), wees eerlijk over je geplaatste items. Ga op de juiste manier met elkaar om. Bij niet betalen, producten verzenden die niet matchen met beschrijving, publiekelijk iemand persoonlijk aanvallen etc, word je uit de groep verwijderd.

8.Commerciële posts zijn niet toegestaan (anders wordt het toch een Marktplaats met alle advertenties). Wanneer toch geplaatst zonder overleg met beheer dan worden deze posts verwijderd.

Veel succes!

Family Market Amsterdam bedankt voor de inspiratie!