Horten Hundepark

HORTEN HUNDEPARK, FOR DEG SOM TAR HUNDEN DIN PÅ ALVOR.

Endelig har vi "fått" hundepark i Horten, og her er alle velkomne som ønsker sosialisering for sine firbeinte venner. Det startet med en hund (TooTsie) som lekte på Baggerødbanen. Etterhvert ville flere følge med og så var vi plutselig en anseelig gruppe som møttes der for å sosialisere hundene våre. Etter ca 1 års tid ble vi bedt om ikke å møtes der mer, fordi enkelte naboer syntes det var plagsomt. Etter dialog med Horten kommune, har vi nå fått låne Bromsveien 4 for en periode på 5 år.
Vi vil oppmuntre alle hundeeiere til å bruke parken så de firbeinte kan bli sosialisert og leke med andre hunder.

Vi innført småhundtid og tid for forsiktige eller engstelige hunder.

Små hunder (40 cm skulderhøyde og lavere) har egne treff i parken ONSDAGER og SØNDAGER kl 19.00-20.30.

Forsiktige, engstelige hunder har egne treff i parken TORSDAGER kl 19.00-20.30, og SØNDAGER kl 09.00-10.00. Se også oppslag i parken.

Når det gjelder innlegg på veggen i denne gruppa, ønsker vi at den brukes til informasjon, spørsmål og svar direkte relatert til hundeparken vår, og til bruken av den. Dersom vi som hundeeiere ønsker å diskutere hundestoff generelt, en sak spesielt, eller har andre viktige/morsomme ting på agendaen, henstiller vi om at dere bruker Horten Hundeparks åpne diskusjonsforum til dette formålet. Forumet finner dere her:
https://www.facebook.com/groups/401339493298362/
Vi håper dere kan respektere dette.

Vennlig hilsen styret.